> Κείμενα & Άρθρα > Φωτογραφίες

Στην εποχή της πληροφορίας και των κοινωνικών δικτύων. Θεωρήσαμε την φωτογραφία, ως τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο, για να πληροφορήσουμε τους επισκέπτες μας. Μια κινέζικη παροιμία αναφέρει: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις». Η Μάνη είναι μια, με πολλές εικόνες να δεις και ιστορίες να πεις.

«Με τον όρο φωτογραφία αναφερόμαστε στην τέχνη και επιστήμη της δημιουργίας οπτικών εικόνων μέσω της καταγραφής και αποτύπωσης του φωτός, με χρήση κατάλληλων συσκευών (φωτογραφικές μηχανές). Ετυμολογικά, η λέξη φωτογραφία είναι σύνθετη και προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις -φως και -γραφή.

Η φωτογραφία, πέρα από την τεχνολογική της διάσταση, αναγνωρίζεται ως ένα από τα ευρύτερα διαδεδομένα μέσα επικοινωνίας του 20ου αιώνα καθώς και ως μία μορφή τέχνης συγγενική με τη ζωγραφική» (wikipedia).

Εμείς εδώ στο koronamou.gr σας προσκαλούμε να δείτε τις φωτογραφίες του αγαπημένου μας τόπου. Μπορείτε να μας στείλετε τις δικές σας φωτογραφίες και να φιλοξενηθούν στο koronamou.gr. Δεν χρειάζεται να είστε από την περιοχή! Μπορεί να είστε περαστικός ή ταξιδιώτης. Οι στιγμές που θα απαθανατίσετε, θα μείνουν εδώ για πάντα...

Posted by: Nikolas 11/04/2015 | © koronamou.gr